søndag 29. januar 2012

Sesongåpning: Kløfta 21. januar

Endelig er agilitysesongen 2012 i gang! Vi startet med uoffisielt stevne på Kløfta. Gjengen stilte fulltallig, med Wenche som mentor. Etter agility og åpen hopp kunne alle fem ekvipasjene dra hjem med feilfrie løp i bagasjen og notere seg at de alle hadde hatt blant de beste tidene, så dette lover bra! Litt mer om hver enkelt:



Inger og Kevin


Først ut var Inger og Kevin med agility. Kontakten var der. Alle felta satt som de skulle. Bra fart og fin flyt, til tross for at det på videoen er lett å se at føreren fortsatt er ganske nervøs og litt kavete i handlinga. Det var en lykkelig og letta Inger som gikk feilfritt i mål med kjøtern. Det holdt til fjerdeplass, hundredeler fra pallen. Veldig moro!




Moroa med feilfrie løp var ikke over. Åpen hopp ble også veldig bra. Wenche ga en utfordring på briefinga, og Inger bestemte seg for å klinke til og ta det som trening. Etter en noe klønete start der de tapte litt tid, fløt resten veldig fint. Feilfritt! Men ettersom det var åpen hopp og mange raske med, var det ingen forhåpninger om premiering. Overraskelsen var derfor stor da funksjonæren kom bort og sa "Unnskyld, er du Inger med Kevin? Det er premieutdeling nå, du kom på andreplass." Kløftaåpninga ble en perfekt start på det som kommer til å bli en morsom sesong.



Jostein og Pilutta



Dette var Jostein og Piluttas generalprøve før den virkelige debuten på Moelv, og nervene var i høyspenn hos hele gjengen. Selv om Pilutta hadde fått løpetid virket hun fokusert, og klar for oppgaven. Først ut var agilityen, hun satt pent på start, tyvstartet ikke. Og satte i vei med halen logrende konstant! Det ble helt stille da vi alle ventet på det fryktede hjulet på nest siste hinder. Pilutta hadde god fart, tok alle feltene, og da hjulet kom var det som om hun aldri hadde hatt noe problem med det! Det ble et feilfritt løp, og jubelen stod i taket! Noen mener de så noen tårer også, men det bekreftes ikke;) En flott femteplass ble det, og nyvunnet selvtillit til den nye ekvipasjen.




Hoppløpet gikk også veldig bra, bare en liten bakdel gjorde at det ble en disk, men dagen var helt klart en suksess uansett! :) Gleder oss til fortsettelsen!

Camilla og Nemi



Etter en litt for lang ferie skulle Nemi og Camilla endelig få testet formen igjen. Det var spennende baner med en del utfordringer i handlingen, og mulighet for å teste selvstendighet og fart. Agilityløpet gikk helt strålende! Det var kun en litt klønete start av fører som gjorde at Nemi reiv første hinder og seieren glapp. Men det vil jo si at farten var god (nest best av samtlige startende), og resten satt som det skulle. Det endte med en fjerdeplass.





Hoppløpet ble feilfritt med god fart og flyt. Men noen litt drøye svinger sendte de til en respektabel femteplass. Begge var godt fornøyde med å få startet sesongen 2012.



Anita og Chicko


Chicko sto for dagens mest spektakulære forsering av vippa i agilityløpet. En skikkelig "flying dog" med sprellende bein! Men foruten vippa, var det veldig mye bra i dette løpet. Chicko er mer enn klar for ny sesong, har farta inne og følger Anita veldig bra. Dessverre ble det disk mot slutten av løpet på grunn av noe uklar handling.





Hoppløpet gikk derimot mye bedre. Også Anita valgte å gå for Wenches briefing på et par av kombinasjonene, og det satt utrolig bra. Tight! Alt fløt veldig bra, og de kunne gå feilfritt i mål! Det endte med en 11. plass.





Marianne og Rossi


Også denne ekvipasjen slet litt med at fører hadde hatt litt lang pause -så timingen var ikke helt på plass.. Ble litt for rask på agilityløpet -som gjorde at Rossi ikke fullførte et hinder helt i starten -så pådro oss en vegring og litt tidstap der.


Hoppløpet ble et bra gjennomført løp, men fortsatt uten helt den siste gnisten og spruten -slik at det resultatmessig ble litt for dårlig. Men -alt i alt en grei sesongoppkjøring, og innen stevnestart på Moelv håper vi også både timingen og farta er helt på plass!! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar