torsdag 23. februar 2012

Moelv 4. og 5. februar

Endelig! Helga vi hadde gleda oss til så lenge. Offisiell sesongstart 2012 og helgetur til Moelv. Sju tobeinte og ti firbeinte innlosjert på tre campinghytter på Sveastranda camping. For mellomhundene, som har lag, ventet hele sju løp fordelt på de to dagene. For de store hundene fem løp. Wenche var med som mentor og heiagjeng hele helga. På Moelv ble også sammenlagttrofeene for årets beste hunder i de ulike klassene delt ut. To av våre seks ekvipasjer ble premiert! Mer om det under.


De Derre Mellom




Endelig var det klart for nytt år, og debut for "De Derre Mellom"! Og -må si oss veldig godt fornøyd med nettopp debutløpene. Det var en artig bane for bikkjene med mye fart og tunneller -noe de så ut til å sette stor pris på. Med et par bra handlingsløsninger fra alle sammen også som fungerte veldig bra -ble det med kun èn feilfeil en flott debut med både seier(!) og vårt første NM-napp!! Søndagens løp klarte vi imidlertid ikke å følge opp like godt -og ble et par disk der.. Men -uansett en flott start, og gleder oss allerede til neste stevne med nye muligheter!


Inger og Kevin



Bildet over oppsummerer helgas store høydepunkt for denne ekvipasjen. Agility 1 lørdag, det første løpet. Alt satt som det skulle: Kontakt, fart, felt, handling - feilfritt! Nå mangler kun ett napp, før det blir opprykk. Det var hele 75 startende med i denne klassen. Jubelen sto derfor i taket da resultatlista kom på veggen og Kevin sto helt på topp! Ekvipasjens første SEIER! Det endte i gledestårer for hele gjengen. Matmor hadde nok aldri trodd hun skulle kunne oppleve å ta en seier med "eks-avstikkeren", sjølveste Kjøteren. En stor og rørerende opplevelse, som viser at alt er mulig med riktig trening.




Kevin er tydeligvis i form, for resten av helga bød også på mye moro. Debuten i klasse 2 i hopp bar preg av en noe nervøs fører som mista litt rytmen på en kombinasjon fordi det er uvant at bikkja har så god fart. Flott løp, men disk. Avslutta lørdagen med felfritt åpen hopp, og plassering som nummer 13 av 105. Knallfornøyd! Søndag ble det en vegring (førers feil, så klart) på agilityløpet, men ellers supert. Hoppløpet var veldig bra, men fører klussa til i slalåmen. Vi gleder oss til neste stevne og videre framgang utover sesongen!


Camilla og Nemi






Med litt mye nerver i kroppen ble det første løpet preget av dette. God start, men fører og hund mistet hverandre fullstendig midtveis i banen. Etter denne starten gikk det mye bedre. Selv om det ble mye disk fikk vi opp farten og til tider stemte det meste. Også må det jo legges til at ekvipasjen ble årets kl.2 hund i 2011 og mottok både pokal og innrammet diplom -så litt stas ble det jo :-)



Søndagen ble ganske lik; en del disker, men et par av de "feilfrie".. Mye bra , men også mye å trene på, spesielt tjuvstartene til vesla.




Anita og Chicko



Anita hadde gått hele dagen og gledet seg til å starte, men klarte likevel å misse starten.. fikk heldigvis gått likevel -helt til slutt :-) Løpet gikk greit, noen lange svinger og en vegring -så ble det totalt en fin 4.plass. Hoppløpet hadde som vanlig bra fart, men med et riv på lengden.

Søndag begynte veldig bra -med et flott agilityløp. Litt dårlig fart i den ene tunnellen -men holdt likevel til en 2.plass -og med feilfritt løp var dette første napp i kl2. I tillegg ble de med denne plasseringen også vinner av sammenlagt agility kl2 mellom denne helgen :-) Hoppløpet hadde Anita bestemt seg for å "blinde" etter den andre tunnellen, og da var det kun èn ting å gjøre: LØPE! Og -det gikk :-) Etter tunnellen ble det imidlertid en vegring på hoppehinderet -da hun var litt for utålmodig for å rekke handlinga på muren.

Totalt sett kjempefornøyd med helga -dette lover godt for 2012-sesongen!



Jostein og Pilutta

Dette var den store debuten til denne ekvipasjen, og man kan jo ikke si annet enn at de innfridde:-) De gjorde flere gode løp, farten var ok, men pølsa er der sekundene går til spille.. Det aller beste løpet ble desverre disket da Pilutta ville prøve en start på egenhånd. Men om de kan følge opp dette løpet i fremtiden har vi mye å glede oss til! Gratulerer med flott debut!



Marianne og Rossi

Vi begynte med hoppløp lørdag og hadde en veldig bra både handling og fart veldig lenge, og det så riktig så bra ut.. desverre ble det en litt feilplassering og dårlig føring som førte til en disk helt mot slutten -men likevel en kjempebra start! Agilityløpet var også veldig bra og med god fart, men en litt uheldig arm førte til feil tunnellinngang og dermed en ny disk..riktignok en "feilfri" en sådann og avsluttet ut med bra fart og en helt "uvitende" Rossi om at vi egentlig disket :-) Dagen ble jo toppet av at vi på laget kun fikk èn feil totalt -og gikk av med seier for De Derre Mellom!

Søndagen var det også mye bra, men tydelig litt mer usikker føring som førte til litt redusert fart, men likevel veldig mye bra. Utrolig kjipt med en feltfeil ned balansen på agilityløpet -hvor vi ellers hadde tatt med oss det siste ag-certet.. men, men.. det nærmer seg med stormskritt, så gleder oss allerede til neste stevne med nye muligheter til både gode løp og forhåpentligvis gode plasseringer og etterhvert "titler" :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar